Честит празник на труда!

О Б Р Ъ Щ Е Н И Е

на председателя на Съюза на транспортните синдикати в България Екатерина Йорданова по случай 1 май, Деня на труда и на международната работническа солидарност

Скъпи колеги, приятели и партньори,

Обръщам се към вас с дълбоко уважение и огромна радост, за да ви честитя 1 май – Денят на труда и на международната работническа солидарност! Всяка година на този ден отдаваме почит на труда, на социалната отговорност и на солидарността между хората по света. Честваме човешкото желание за съзидателност, силата на духа и творчеството. Всеки ден милиони хора въздействат на света, в който живеем, като го променят със своя ум, със своите ръце, със своите сърца. Всеки ден, всеки час, всяка минута ние от транспортния сектор се грижим хората да останат свързани, стоките да бъдат доставени, услугите да бъдат извършени.

Нека винаги помним, че наред със стоките, хората и услугите ние транспортираме и идеи, транспортираме информация. Нека останем свързани в мобилността си и обединени в идеите, които пренасяме – вярвам, че именно в това се крие силата на транспортните синдикати, и това е което често ни превръща в мотора на промяната.

Пожелавам ви вашият труд да се оценява по достойнство, да ви носи радост и удовлетворение. Нека бъде градивен, да остави следа, светли и мирни дни за следващите поколения.

Нека да работим заедно и да постигаме повече за нашата Родина – България, за да пребъде във вековете!