Екатерина Йорданова поздрави делегатите на VII-мия конгрес на СБУ

Председателят на Съюза на транспортните синдикати в България (СТСБ) Екатерина Йорданова изпрати поздравителен адрес до VII-мия конгрес на Съюза на българските учители (СБУ), който се проведе на 30 юни и 1 юли 2017 г. в парк-хотел „Москва” в София.

„Правоприемник на славните традиции на учителското синдикално движение в България, Вашата организация успя да съхрани и надгради историческия опит с новаторство, динамизъм, диалогичност и коректен партньорски дух, и така постигна неповторимата сплав, от която е изграден модерният синдикализъм”, се казва в поздравителният адрес, който беше връчен на форума лично на Янка Такева от международния експерт на СТСБ Антония Панайотова, която бе сред гостите на конгреса. „С последователните си усилия за извоюване на по-достойни и справедливи условия на труд и живот за хората, призвани да изграждат бъдещето на България, Вие заемате почетно място не само в българското, но и в голямото европейско и световно синдикално семейство”, пише още Екатерина Йорданова.

Сред гостите на конгреса бяха министърът на образованието и науката Красимир Вълчев,  кметът на София Йорданка Фандъкова, президентът на КНСБ Пламен Димитров, лидери на учителските синдикати от Европа.

Конгресът преизбра Янка Такева, както и нейния заместник Красимир Попов.

Честито и напред към нови успехи!