СТСБ поздрави Летище София по повод неговата 80-годишнина

СТСБ честити юбилея на своите колеги на тържественото му отбелязване с кошница цветя и поздравителен адрес. Ето какво се казва в него:

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС

Уважаеми партньори,

 Скъпи колеги и приятели,

 Приемете от името на Съюза на транспортните синдикати в България (СТСБ) и лично от мое име най-сърдечни поздравления и най-искрени благопожелания по повод 80-годишния юбилей на едно от най-значимите дружества в българския транспорт и един от най-ценните ни национални активи – Летище София, нашата най-голяма врата към света!

Летище София е наследник и носител на славни десетилетни традиции в превратни и трудни исторически времена. Тази година е юбилейна не само за него, но и за българската гражданска авиация, която неотдавна отбеляза своя 70-ти рожден ден.

Днес, в този празничен ден, всички ние отдаваме дължимото и на поколенията хора, свързали живота си с българската авиация, на бившите и настоящи служители на Летище София, които с професионализъм, дух, ентусиазъм и всеотдайност допринасят за безопасната му експлоатация и творят историята на въздушния транспорт в България.

За всички българи Летище София е символ на дома и родното, за Европейския съюз то е врата към други светове – на изток и на юг. За СТСБ Летище София е един от най-дългогодишните и уважавани социални партньори. Във времена на либерализация и преструктуриране нашето партньорство се изпълва с все повече смисъл и съдържание, с грижа за нашите колеги.

Вярваме, че заедно можем да постигнем най-важната цел – благосъстоянието на хората, работещи на летището и на техните семейства. Стойностният им и денонощен труд за осигуряване безопасността на полетите и живота и здравето на пътуващите е достоен за уважение и възхищение и е в основата на цялата индустрия.  

Позволете за пореден път да изразя искрената си надежда, благодарност и увереност в бъдещето за нашето социално партньорство и общата ни работа в името на устойчивото развитие на българската авиационна система.  

Уважаеми господин Изпълнителен директор, скъпи колеги, 

Приемете нашите най-искрени пожелания за здраве, лично щастие, професионални успехи и все по-значими постижения в областта на българската авиация!

 Пожелаваме на всички Вас и на Вашето предприятие  на добър път и занапред!

Нека все така вървим по него рамо до рамо!

Честит юбилей и още веднъж: на добър час!

 

13 септември 2017 г.                                                     

Екатерина Йорданова

Председател на СТСБ