Младежите от СТСБ спечелиха нови приятели и поддръжници в Пловдив

Двата отбора на съюза се представиха достойно в състезанието „Разчупи се!” в Международния ден на младежта

Младежите от Съюза на транспортните синдикати в България (СТСБ) отпразнува 12-ти август – Международния ден на младежта в Пловдив и с участието си в събитията там спечелиха много нови приятели и поддръжници.  Младежкият комитет на СТСБ  избра да отбележи празника в  града, който догодина ще бъде европейска столица на културата.

Нашите колеги посетиха детската железница, която се намира на Младежкия хълм в града, а след обяд взеха участие в състезание под надслов „Разчупи се!”, организирано от Областния информационен център и Националния алианс за работа с доброволците. В надпреварата  участваха общо 15 отбора от по 4 души, които преодоляха 15 изпитания за духа, ума и тялото. МК на СТСБ се включи с два състава със следните участници –  Даниел Василев, Георги Войнишки и Али Заимов от ЦГМ, Юлияна Иванова и Елинка Манолова от Летище „София”, Адриана Спасова и Десислава Котева от „Столичен електротранспорт”, Недко Русатев от „Бургас бус” и двама представители на централата на СТСБ – Игнасия Ацева и Любомир Дренски.

Преди старта на състезанието младежите зарадваха децата от публиката с балони и раздадоха специално изработени брошури за празника, в които представиха своята дейност и кампании.

Екипът на СТСБ благодари на всички, които се включиха в честването на Международния ден на младежта!