СТСБ откри нов офис в Карлово

Вчера, 17 юли 2021 г., председателят на СТСБ Екатерина Йорданова откри на тържествена церемония новия офис на СТСБ -КНСБ в гр. Карлово. Офисът, разположен на ул. “Раковски” ще покрива дейността ни в регион Пловдив.

“В навечерието на рождението на Дякона и днешния ден на Света Марина, избрахме да открием и осветим нашия нов офис в град Карлово. Той е разположен в центъра на страната – в едно свято и важно място за всеки българин. Благодарим на нашия духовник Марко, който тук ще направи освещаване за благоденствие и успех на нашата синдикална кауза”, каза Екатерина Йорданова на официалното откриване.
“Вярвам, че този офис ще се превърне в духовно средище за региона. Избрахме този град, разположен в центъра на Розовата долина, защото българската роза Дамасцена за нас е свещен символ. Тук ние имаме едни от най-активните и отдадени синдикалисти – благодаря на най-младия ни районен ръководител Надежда Станева – на нейната всеотдайност дължим днешното събитие. Емоция, а не прагматизъм ни събраха тук и се надявам, че ще превърнем това място не само в силен синдикален център, но и в духовно средище за региона ”, допълни в словото си тя.