Още една успешна спартакиада!

Print

На 31.05.2014 г. завърши Третата годишна спартакиада на СТСБ, която по традиция се проведе в курорта „Албена”. Както вече бе отбелязано и този път, и участниците, и видовете спорт бяха повече от миналогодишните, което означава, че в края на първенството имаше и рекорден брой шампиони!

Всички участници отпразнуваха успешното реализиране на спартакиадата на гала-вечеря. Там победителите бяха поздравени и наградени от членовете на Управителния съвет на СТСБ и лично от председателя на СТСБ Екатерина Йорданова и заместник-председателя Иван Дражев. След като благодари на участниците и организаторите на спартакиадата г-жа Йорданова се обърна към присъстващите с призив да запазят и отнесат устрема от спортния терен и на работното си място. Подчертавайки, че спартакиадата е един знак за реални резултати от ефективен социален диалог и израз на общите усилия на синдикати и работодатели заедно да се грижат за здравето на работниците и служителите в транспорта, председателя на СТСБ се обърна към ръководителите на отбори да предадат нейните, на ръководството и членовете на СТСБ благодарности към Ръководителите на компании взели участие в третата национална спартакиада на транспортните работници. В края на заключителното си обръщение тя не пропусна да напомни на всички присъстващи в залата за домакинството на София и България на предстоящия Световен конгрес на Международната транспортна федерация ( МТФ ) през м. август и да призове всички да отделят време и да следят конгреса ако не директно, то поне посещавайки страниците на конгреса, МТФ и СТСБ.
Синдикалисти, спортисти, транспортни работници, отпразнуваха края на първенството, като се насладиха на отбрани храни и напитки и богата програма.
От днес започва подготовката за следващата спартакиада.
На добър час!

Линк с класиранията по спортове             Линк с комплексните класирания