СТСБ изпрати благодарствено писмо до всички водачи в пътническия транспорт в България

Съюзът се присъедини към инициативата на „Столичен електротранспорт” ЕАД

БЛАГОДАРИМ ОТ СЪРЦЕ НА ВСИЧКИ ВОДАЧИ В ПЪТНИЧЕСКИЯ ТРАНСПОРТ В БЪЛГАРИЯ! Благодарим за вашия професионализъм, за това, че ни осигурявате безопасно и приятно пътуване всеки ден, независимо от атмосферните условия, пътните ремонти и задръствания!

Съюзът на транспортните синдикати в България (СТСБ) се присъедини към инициативата на „Столичен електротранспорт” ЕАД – първата компания в България, която подкрепи кампанията за отбелязване на 18 март като Ден на благодарност към водачите от пътническия транспорт. Денят се чества за първи път в Сиатъл, САЩ, през 2009 г.  В този ден се призовават всички граждани, които използват градския транспорт да благодарят на шофьорите, ватманите и машинистите, защото те го заслужават с ежедневната си работа.

По повод на инициативата председателят на СТСБ Екатерина Йорданова изпрати чрез синдикалните организации благодарствено писмо до всички водачи в дружествата от градския транспорт. Ето и пълния текст на писмото:

Б Л А Г О Д А Р С Т В Е Н О  П И С М О

              СКЪПИ КОЛЕГИ,

            Обръщам се към вас от името на Съюза на транспортните синдикати в България. Днес СТСБ с голяма радост се присъединява към инициативата на „Столичен електротранспорт” ЕАД –  първата компания в България, която подкрепи кампанията за отбелязване на 18 март като Ден на благодарност към водачите от пътническия транспорт. Той се чества за първи път в Сиатъл, САЩ, през 2009 г.

             Днес ви казваме „БЛАГОДАРЯ!” на вас, водачите в градския транспорт, които ежедневно отговаряте за това да стигнем навреме до работните си места, до близките си или просто да попътуваме. Потопени в ежедневния ритъм на личните си планове, задачи, преживявания и емоции, често забравяме да обърнем внимание на хората, които стоят начело на превозното средство и имат изключителната  отговорност за нашата безопасност и комфорт.

             БЛАГОДАРИМ ОТ СЪРЦЕ на всички вас за вашия професионализъм, за това, че ни осигурявате безопасно и приятно пътуване всеки ден, независимо от атмосферните условия, пътните ремонти и задръствания!

 

16 март 2018 г.                                                                                       С УВАЖЕНИЕ, ЕКАТЕРИНА ЙОРДАНОВА, ПРЕДСЕДАТЕЛ НА СТСБ