Подкрепете Ди Ейч Ел Делхи сега!

dhl_india_delhi4

Работници от DHL Индия са били спрени от работа и прехвърлени на стотици километри далеч от семействата си очевидно като наказание за синдикалната си дейност.
Сунил, Махендер, Калиян и Санджай се нуждаят от нашата подкрепа сега.
Работниците в Делхи организират традиционен седящ протест (Dharna) тази неделя. МТФ се присъединява, стартирайки двуседмична виртуална Dharna. Ето какво можете да направите, за да я подкрепите:

Направете изображение от името на вашия синдикат
МТФ разработи своя графика, за да покаже солидарност с # DHLDelhi4. Направете същото и публикувайте своята във Facebook и Twitter. Можете да погледнете нашето изображение като идея.

Сложете черна панделка и се снимайте
Двама от работниците са били спрени след носенето на черни панделки в мълчалив протест срещу липсата на синдикално представителство. Публикувайте снимки на вас и вашите колеги във Facebook и Twitter.
Не забравяйте да изпратите графиката и снимките на ITFglobalunion във Facebook или ги публикувайте там. В Туитър използвайте itfglobal и таг # DHLDelhi4.
Изображенията ще бъдат обединени и представени на DHL Индия на 10 октомври, така че се уверете, че сте направили нужното, за да бъдат видени вашите усилия за солидарност.
Спрете прехвърлянията: права за всички работници!
Научете повече сега: http://www.itfglobal.org/dhlblog/?p=1746