Екатерина Йорданова подкрепи националния отбор по художествена гимнастика

Председателят на Съюза на транспортните синдикати в България (СТСБ) Екатерина Йорданова подкрепи българските участнички в турнира от Световната купа по художествена гимнастика,  който се състоя в зала „Арена Армеец” в София през уикенда. Тя бе на състезанието по покана на Фондация „Спортна София” и като запален поддръжник на националния отбор по художествена гимнастика. На SOFIA WORLD CUP 2017 нашите момичета пожънаха поредния си голям успех.

Невяна Владинова направи най-силното състезание в кариерата си – спечели многобоя и извоюва още три златни (обръч, топка и лента) и един сребърен медал на бухалки. Другата българка във финалите – втората в многобоя – Катрин Тасева, също успя да извоюва бронз на лента, а на топка се нареди четвърта. Българките бяха подкрепени бурно от почитателите в „Арена Армеец“ и изпратени с нестихващи аплодисменти.

След като спечелиха златните медали в многобоя на Световната купа по художествена гимнастика в София, момичетата от българския ансамбъл завършиха със сребърни отличия във финалите на отделните уреди. Родните грации играха в състав: Симона Дянкова, Мадлен Радуканова, Елена Бинева, Лаура Траатс и Теодора Александрова допуснаха леки грешки, но въпреки това заслужиха овациите на публиката.

СТСБ бе представен и от Мадлен Йорданова, която е член на Младежкия комитет. Членовете на младежкия и женския комитети работят за насърчаване на активния живот на синдикалните членове, защото вярват, че спортът, танците и движението са най-добрата превенция на стреса на работното място.