Тодорка Петкова е новият председател на СО към ИА „Проучване и поддържане на р. Дунав”

Тодорка Петкова бе избрана за председател на СО към Изпълнителна агенция „Проучване и поддържане на р. Дунав” (ИАППД) на отчетно-изборното събрание на организацията, което се проведе на 15.11.2017 г. в гр. Русе. На него присъстваха изпълнителният директор на агенцията г-н Павлин Цонев и организационният секретар на Съюза на транспортните синдикати в България (СТСБ) Даниела Златкова.

След като бяха представени докладът на Контролната ревизионна комисия и отчетът за дейността на синдикалната организация, се пристъпи към избор на ръководство за следващия мандат. Дългогодишният председател Стоян Мирчев се оттегли, тъй като след броени дни му предстои пенсиониране. За негов наследник бе избрана Тодорка Петкова, досегашен член на синдикалния комитет, а за неин заместник Денчо Денчев – активен член на младежкия комитет на СТСБ.

Изпълнителният директор г-н Цонев благодари на синдикалната организация за ползотворното сътрудничество. Той трогна присъстващите с признанието си: „Доставя ми удоволствие, че работя с вас!“. Даниела Златкова отправи поздравления и послания към синдикалните членове от името на ръководството на СТСБ и лично от председателя на съюза Екатерина Йорданова. Тя благодари на досегашния председател Стоян Мирчев за упоритата му работа за съхраняването на синдикалната организация в агенцията и за отстояване на интересите на работещите в нея. На новоизбраната председателка пожела сила и мъдрост, които да я съпровождат в бъдещата й работа на синдикален лидер.